2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: érdektelenség

5 cikk 1/1 oldal

Érdektelenség övezte az ír elnökválasztást

Az elnök személyéről és az istenkáromlás alkotmányos tilalmának eltörléséről szavaztak múlt pénteken Írországban. A voksolás nem tartogatott meglepetést: a 2011 óta hivatalban lévő Michael D. Higginst újraválasztották; az egykor mélyen vallásos, ma már a melegházasságot is engedélyező államban pedig a többség a blaszfémiát tiltó rendelkezések eltörlését sürgette.

Atomvita érdektelen civilekkel

Ma nincs olcsóbb és biztonságosabb energiatermelés, mint az atom, az az alternatíva, amit az LMP kínál, 3-4-szer magasabb rezsiköltséget jelentene az embereknek.

Lecsúszó szocialisták

A majálison szinte demarkációs senkiföldje-övezet vette körül a valamikori nagy baloldali párt színpadát és ritkásan betelepített padsorait.

Érdektelenség kíséri az egyiptomi választásokat

Kongtak az ürességtől a szavazófülkék az egyiptomi parlamenti választások második napján is, annak dacára, hogy a hétfőt hivatalosan félig munkaszüneti napnak nyilvánították.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.