2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: érdekek

27 cikk 1/3 oldal

Szakértő: a bírósági közvetítés célja az érdekviták megoldása

A bírósági közvetítés elsősorban a felek jogvitája mögött meghúzódó érdekellentétek felszínre hozását és kiegyenlítését célozza – erről Hegedűs Ákos bíró, bírósági közvetítő beszélt az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Érdekmotivált enyhülés Tokió és Peking között

A japán külügyminiszter szeretne úgy tekinteni kínai kollégája tokiói látogatására, mint a japán–kínai kapcsolatok fejlesztése érdekében tett első nagy lépésre.

Küldetéstudat

Sokszor úgy tűnik, hogy a jobboldali néppárti, a szociáldemokrata, a liberális vagy a zöldfrakcióban ülő uniós képviselők semmiben sem különböznek egymástól.

Kövér László: Még nem nyertünk

A házelnök úgy véli, az európai demokratikus elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak az ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke.

Kínai minisztérium: megvédjük gazdasági érdekeinket Washingtonnal szemben is

A kínai kereskedelmi minisztérium közelebbről meg nem határozott válaszlépéseket jelentett be kedden arra az esetre, ha az Egyesült Államok ártana a gazdasági kapcsolatoknak, miután Donald Trump amerikai elnök jegyzéket írt alá a szabadalmi jogot érintő kínai gyakorlat kivizsgálásáról.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.