2021. március 6., szombat, Leonóra, Inez napja

Címke: Erasmus

14 cikk 1/2 oldal

Megérkeztek a megemelt szociális ösztöndíjak

Eddig évi 4,2 milliárd forintot biztosított erre a kormány, addig szeptembertől kétmil­liárddal többet, mintegy 6,2 milliárd forintot költenek a támogatásra.

Az EU növeli az Erasmus+ programjának jövő évi költségvetését

Az Európai Unió mintegy 300 millió euróval csaknem 3 milliárd euróra növeli az Erasmus+ oktatási ösztöndíjának jövő évi költségvetését, és 30 millió euróval támogatja az úgynevezett európai egyetemek létrehozásának munkálatait – közölte az Európai Bizottság szerdán.

Navracsics Tibor: virtuális lesz az Erasmus+

Az uniós bizottság megkönnyíti az emberek közötti kapcsolatokat, különböző szociális hátterű fiatalokat ér el és elősegíti a kultúrák közötti megértést.

Navracsics Tibor: az Erasmus+ növelte az európai elkötelezettség érzését

Az Erasmus+ program az európai egység mozgatórugójaként mind az egyén, mind pedig a társadalom szintjén növelte az európai elkötelezettség érzését – közölte Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportügyért felelős biztosa Brüsszelben csütörtökön.

Navracsics Tibor: az a jó európai identitás, amely a nemzetieket gazdagítja

Az a jó európai identitás, amely a helyi, regionális, nemzeti identitások mellé gazdagító rétegként alakul ki – mondta az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa Veszprémben, a Pannon Egyetemen tartott pénteki előadásában.

Nem gyengült hazánk pozíciója Brüsszelben

Magyarország pozíciója az érvénytelen népszavazással és az elbukott alaptörvény-módosítással nem gyengült – fogalmazott a lapunknak adott interjúban Navracsics Tibor.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.