2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: építési engedély

27 cikk 1/3 oldal

Egyre többen kérnek építési engedélyt

Az európai összevetések szerint Magyarország a lakások drágulásában az élbolyhoz tartozik: 2015-höz képest 2017-re csaknem húsz százalékkal emelkedtek az ingatlanpiaci áraink.

Mégse épülhet pláza Óbudán

Az óbudai plázaberuházás a jelenlegi formájában biztosan nem fog megvalósulni, mivel nincs érvényes építési engedélye - mondta Szatmáry Kristóf kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztos a Világgazdaság online kiadásának csütörtökön, arra a szerdai bejelentésre reagálva, hogy új bevásárlóközpont épülhet Budapest III. kerületében.

Csúcson az építési kedv

A tavaly kiadott engedélyek és a megtett egyszerű bejelentések száma kilencéves csúcsot jelent, az átadott lakásszám pedig 2010 óta a legmagasabb érték volt.

Óriásparkoló Ferihegyen

A Budapest Airport építési engedélyt kapott arra az épületre, amelyre nagy szükség lenne, hiszen a reptér közvetlen környékén több tucat magánparkoló vállalkozás üzemel.

A hatóságok egyre több építési engedélyt adnak ki

Több mint 11 300 lakóépület kapott építési engedélyt az év első tíz hónapjában a statisztikai hivatal évközi adatai szerint. Ez 11 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.