2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: építés

63 cikk 1/7 oldal

2020 közepére készülhet el az M76-os első két szakasza

A Zalaegerszeget az M7-es autópályával összekötő, kétszer kétsávos gyorsforgalmi út „okosútként” épül, csatlakozik a megyeszékhelyen épülő, önvezető autók vizsgálatára is alkalmas tesztpályához.

Könnyítés a mobilitási programban

A mobilitás elősegítését célzó kormányzati programban a települések mindössze 20 százalékos önerővel alakíthatnak ki a mai igényeknek megfelelő szállásokat.

Megkezdődött a Magyar Zene Háza építése

Eredményes faátültetést követően véget ért a tereprendezés és megkezdődött a Magyar Zene Háza építése az egykori Hungexpo-irodaházak helyén, a Liget Budapest projekt keretében.

Rövidesen megkezdődik a Magyar Zene Háza építése

Az épületben helyet kap egy „hangdóm”, egy koncertterem, egy előadóterem, zenepedagógiai termek és egy digitális könyvtár, mellette pedig szabadtéri színpadot is kialakítanak.

Rendszer helyett inkább korszakot kell építenünk

Minden európai országnak joga van megvédeni keresztény kultúráját, a hagyományos családmodellt, és jogában áll elutasítani a bevándorlást – hangsúlyozta Orbán Viktor.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.