2021. február 25., csütörtök, Géza napja

Címke: Energol

9 cikk 1/1 oldal

Dupla pénz

Az alvilág bankárának is gúnyolt Lakatos András Kisbandi és a maffia címmel megjelent könyve a magyar maffiát és a Prisztás-gyilkosságot mutatja be.

Tizenegy év fegyházat kapott Tanyi György

Tizenegy év fegyházbüntetésre ítélte Tanyi Györgyöt a Lakatos Csaba fogathajtó elleni merényletkísérlet ügyében az első fokú bíróság.

Pokolgép a kerítésen

Néhai Seres Zoltán a szovjet utódállamokból verbuválódott maffia egyik vezérének az embere volt. Megölése máig a megfejtetlen ügyek közé sorolható.

Portik nem köthet vádalkut

Baloldali politikusok anyagi megsegítéséről, politikai indíttatású robbantásokról, az alvilág szereplőinek küzdelmeiről beszélhetne Portik Tamás, ha akarna.

Juhász Péter lehet Portik bábja

Az Együtt alelnöke tagadja, hogy kapcsolatban állna Portikkal, azt viszont elismerte, hogy az alvilág egykori vezérének bizalmasával ismerik egymást.

Egy vödör vér

Valószínűleg már soha nem fog kiderülni, mi történt pontosan a lassan 15 éve eltűntként kezelt tárnoki Radics család három tagjával.

Felmentést kértek Portikék az utolsó szó jogán

A vád tartalmazza, hogy Rohác 1998. február 11-én, egy forgalmas kereszteződésben közvetlen közelről gépfegyverrel agyonlőt­te Fenyő János médiavállalkozót.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.