2023. április 1., szombat, Hugó napja

Címke: energiaellátás

18 cikk 1/2 oldal

Biztosított az ország téli energiaellátása

Az energiaszolgáltatók adatai alapján biztosítottnak ítéli a téli földgáz- és villamosenergia-ellátást a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Blockchaineljárás az energiaellátásban

A megújuló energiának az egyes fogyasztók közötti kereskedelmét a bitcoinhoz hasonló kriptovalutás tranzakcióknál használt könyvelési eljárással könnyítené meg több nemzetközi nagyvállalat is.

Háztáji energia a román országos rendszerben

Ledőlt az első tabu a romániai energiaellátásban: a szolgáltatók felvásárolhatják a háztartások által önellátásra termelt, megújuló forrásból származó többletenergiát.

Magyarország jelentősen előrelépett az energiaellátás biztonságában

Magyarország jelentősen előrelépett az energiaellátás biztonságában a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) értékelése szerint az utóbbi években – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára az IEA magyar energiapolitikát értékelő jelentésének bemutatóját követő sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.