2020. október 28., szerda, Simon, Szimonetta napja

Címke: energetikai korszerűsítés

14 cikk 1/2 oldal

Rezsicsökkentés korszerűsítéssel

Az Otthon melege programban eddig tíz energetikai korszerűsítési pályázatot írt ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Minden nyertes megkapta a támogatást, még a túljelentkezések ellenére is.

Ügyelni kell a program feltételeire

Megközelítőleg 115 milliárd forintos keretből gazdálkodik az a hitelprogram, amelynek a feltételei szeptemberben módosulnak.

Könnyebben érhető el a korszerűsítési hitel

Szeptembertől a jelenleginél kedvezőbbek lesznek a lakossági energiahatékonysági beruházások finanszírozására meghirdetett nullaszázalékos kamatú MFB-hitelprogram igénylési feltételei.

Korszerűsíti közvilágítását Kaposvár

Csaknem 22 milliárd forintot költ három év alatt alternatív energiára alapozott gazdálkodásra és ezzel összefüggésben környezetvédelmi célokra Kaposvár önkormányzata – hangzott el a somogyi megyeszékhelyen azt követően, hogy Szita Károly polgármester és Csiba Péter, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. elnök-vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá Kaposvár közvilágításának további korszerűsítésére.

Bővül az Otthon melege program

Eddig 23 milliárd forint támogatással mintegy 125 ezer családot értek el az energiatakarékosságot eredményező eszközcserével, az energetikai helyzet javításával.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.