2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: energetikai fejlesztés

7 cikk 1/1 oldal

Energetikai fejlesztésekre várva

Ráfér az energetikai fejlesztés az önkormányzati középületekre, amelyeknek a hőszigetelése, valamint a nyílászáróinak és fűtési rendszereinek állapota meglehetősen rossz.

Energetikai korszerűsítés kezdődött a soproni nővérszállón

Elkezdődött a soproni kórházhoz tartozó nővérszálló energetikai korszerűsítése. A fejlesztés több mint 80 millió forintba kerül, és uniós támogatásból valósul meg – tájékoztatta a Soproni Gyógyközpont az MTI-t.

NGM: csaknem 90 milliárd forint önkormányzati energetikai fejlesztésekre

Összesen 89,1 milliárd forint értékben két energetikai felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében önkormányzati energetikai fejlesztésekre – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t csütörtökön.

2014-2020 között több mint 760 milliárd forint áll rendelkezésre energetikai fejlesztésekre

A 2014-2020-as költségvetési időszakban 763 milliárd forint áll rendelkezésre energetikai fejlesztésekre, az összegre önkormányzatok és cégek egyaránt pályázhatnak – mondta el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.