2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: EMNP

25 cikk 1/3 oldal

Vona házhoz ment a pofonért

Vona Gábornak sikerült közhellyé zülleszteni azt a megállapítást, hogy a Jobbik lelkének elvétele elsősorban nem a stílus, hanem a tartalom megváltozását jelentette.

Tüntetésre szólítottak fel az erdélyi magyar pártok

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) is közleményben kérte hétfőn szimpatizánsait, hogy vegyenek részt azon a szerda délutáni marosvásárhelyi tiltakozó megmozduláson, amelyet a Római Katolikus Státus Alapítvány hirdetett a megszűnés határára juttatott Római Katolikus Gimnázium védelmében.

Nézetkülönbségek az erdélyi pártok között

A RMDSZ ügyvezető elnöke, Porcsalmi Bálint szükségesnek nevezte a párbeszédet, meg kell azonban keresni a módját annak, hogy a két politikai alakulat akcióegységet hozzon létre.

Regisztrációs kampány indul az erdélyi magyarok választási részvételéért

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) regisztrációs kampányt indított a honosított magyar állampolgárok számára a 2018-as országgyűlési választásokra – közölte Sándor Krisztina, az EMNT ügyvezető elnöke, és Tiboldi László, az EMNT alelnöke egy szerdai kolozsvári sajtótájékoztatón.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.