2022. október 6., csütörtök, Brúnó, Renáta napja

Címke: emlékezet

14 cikk 1/2 oldal

Volt egyszer egy Tabán

Az eltűnt Rácváros emlékezete címmel nyílt roppant igényes tárlat átfogó kultúrtörténeti csemegét kínál mindenkinek, akit érdekelnek közös múltunknak kevésbé feltárt aspektusai.

„Ha szerettek, nem kérdeztek”

Ha Hitler, Sztálin, Rákosi vagy Kádár még élnének, elgondolkodnának azon, szükség van -e megfélemlítésre vagy elég az emberek befolyásolásához a liberális média.

Nándorfehérvár dicső emlékezete

Nekünk, magyaroknak van egy olyan történelmi eseményünk, amelyre nem lehet nem emlékezni, hiszen több száz éve egész Európában emlékeztet rá minden áldott nap.

Harcosról a harcostársak

Borbély Imrének az erdélyi autonómiaharc jeles képviselőjének eszmei örökségét fia, Borbély Zsolt Attila politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke ápolja.

Nagy Gábor Tamás: a kommunizmus az ember ellensége

A kommunizmus az ember ellensége, a kommunizmus 1956 előtti és utáni arca, Kádár és Rákosi lényegében ugyanaz – erről beszélt Nagy Gábor Tamás (Fidesz-KDNP), I. kerületi polgármester a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából tartott rendezvényen Budapesten szombaton.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.