2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: emberkereskedelem

22 cikk 1/3 oldal

Emberkereskedelem a szocializmusban

Az emberkereskedelemből Budapest is kivette a részét: Magyarország 1945 és 1948 között gyakorlatilag tranzitországként működött.

Egyre nagyobb problémát jelent a modern kori rabszolgaság Európában

Egyre nagyobb problémát jelent a munkára kényszerítés Európában, a kontinens több országában is ez vette át a szexuális kizsákmányolás helyét az emberkereskedelem leggyakoribb formájaként - derült ki az Európa Tanács (ET) emberkereskedelem elleni szakértői csoportjának (GRETA) kedden közzétett jelentéséből.

Civilek csatáznak Rómával

Heves vitát váltottak ki az elmúlt napokban az olasz hatóságok, miután hétfőn lefoglaltak egy a Földközi-tengeren Európa felé induló migránsok mentésére szakosodott spanyol NGO-hajót.

Rendelj rabszolgát!

Meglepő a nyugati politikusok felháborodása, hogy Líbiában adják-veszik az eladósodott afrikai migránsokat, mert e témáról minden évben az ILO összegző jelentése.

Negyven emberkereskedőt vett őrizetbe az Interpol

Öt afrikai országban negyven, emberkereskedelemmel gyanúsított személyt vett őrizetbe a rendőrség, több száz áldozatot – közöttük 236 kiskorút – mentettek ki a bűnözők karmából az Interpol vezetésével végrehajtott nagyszabású művelet keretében.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.