2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: Emberi Jogok Európai Bíróság

4 cikk 1/1 oldal

Milliárdos támogatás a migráció kezelésére

Három alkalommal részesítette jelentős összegű támogatásban a magyar hatóságokat az Európai Bizottság, amely több millió euróval segítette a kontinens migrációs válságának kezelését – közölte Pintér Sándor belügyminiszter a Magyar Szocialista Párt ország­gyű­lési képviselőjének, Harangozó Tamásnak a kérdéseire válaszul.

Senkiháziak

Soros Györggyel egyetérteni olyan, mint hirtelen felébredve egyszerre látni magunkat feküdni és ülni az ágy szélén. Mondhatni, lidérces.

Futurisztikus a Jobbik nyugdíjjavaslata

Gyakorlatilag garantálhatatlan feltételekkel gondolja biztosíthatónak a Jobbik, hogy a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása miatt ne boruljon fel a nyugdíjrendszer. Miközben rendre a kormány gazdaságpolitikáját bírálja, a radikális párt 23 éven keresztüli, azaz közel hat cikluson át tartó, legalább háromszázalékos reálbér-növekedéssel számol a cél megvalósítása érdekében. Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke a Magyar Időknek azt mondta: szerintük ennyi idő alatt a reálbérek közel megduplázódnának, ami az adók és járulékok emelkedésével is jár, így kétmillió helyett 2,6–2,8 millió embernek lehet inflációt követő nyugdíjat fizetni.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.