2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: Emberi Erőforrások Minisztériumának

8 cikk 1/1 oldal

Szexelni kellett a kimenőért

Teljes körű vizsgálatot és rendőrségi tájékoztatást kértek a szexuális zaklatások és nevelői hatáskörben történt visszaélések miatt.

Csok: a nagycsaládosok kiemelt támogatást élveznek, de az egy-kétgyermekesek számára is kedvezően változtak a feltételek

A kormány kiemelten támogatja a nagycsaládosokat, emellett a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) egy- és kétgyermekeseknek szóló támogatásának feltételei is javultak. Az adórendszer is elismeri a gyermekvállalás költségeit, a családi kedvezmény és a 15 százalékos szja-kulcs együttes hatására 856 milliárd forinttal marad több a lakosság zsebében 2010-hez képest. Minderre kormányzati szakemberek hívták fel a figyelmet hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Eredményes a várólisták csökkentését célzó program

Eredményes a várólisták csökkentését célzó program, a legutóbbi, hatmilliárd forintos támogatás hatására 44 ezerről 37 ezerre csökkent a műtétre várók száma – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán szerdán.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.