2022. január 25., kedd, Pál napja

Címke: embercsempész hálózat

9 cikk 1/1 oldal

Ötszáz eurós fuvar

A hetvenegy migráns halálát okozó hűtőkamion hat és fél órás útjának története sajátos módon sűríti magába a migrációt kísérő jelenségeket.

Nyomoz a bolgár ügyészség egy embercsempész-hálózat után

Nyomozás zajlik Bulgáriában egy nemzetközi embercsempész-hálózat ellen, amely illegális bevándorlókat szállított Nyugat-Európa országaiba, s a bűnszervezet hat feltételezett tagját őrizetbe vették – közölte szerdán a bolgár ügyészség.

Kiterjedt emberkereskedő-hálózatot számoltak fel

Kiterjedt emberkereskedő-hálózatot számoltak fel a spanyol és marokkói hatóságok; a bűnözők a Gibraltári-szoroson keresztül csónakokban csempésztek nigériai nőket Afrikából Spanyolországba, ahol prostitúcióra kényszerítették őket – közölte a spanyol rendőrség kedden.

Embercsempész-hálózatot lepleztek le Romániában

A Törökország-Románia-Magyarország útvonalon tevékenykedő embercsempész-hálózatot lepleztek le a román hatóságok. A szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) országszerte 25 helyszínen kezdett házkutatást csütörtökön az ügy gyanúsítottjainál.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.