2019. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Elvis Presley

9 cikk 1/1 oldal

Energikus és utánozhatatlan

Az ötvenes évek szupersztárjának feltámadása 1968-ra esett, amikor a Király évek óta visszavonultan élt és aligha tartott lépést a gyorsan változó, progresszív zenei irányokkal.

Hologram helyett

Elvis Presley, ha életben nem is, ám tragikus halálát követően negyvenegy esztendővel mégiscsak megjelent Magyarország első számú koncerthelyszínén.

Elvis-koncert Budapesten

Aki jegyet vált az eseményre, az meghallhatja, hogyan énekelt, illetve a technika segítségével hogyan énekel Elvis Presley egy stadionban.

Meghalt Johnny Hallyday

Szerdára virradóra elhunyt Johnny Hal­lyday francia énekes és színész, akit a francia Elvisként is emlegettek, és akinek világszerte több mint százmillió lemezét adták el. Hallyday 74 éves volt.

Van élet a halálon túl is

Negyven éve hunyt el Elvis Presley, minden idők legsikeresebb előadója. A rajongók szívében azonban ma is él, a sokak által csak Királyként tisztelt sztár.

Elvis Presleyre emlékeznek Budapesten

Több száz résztvevőt várnak a Magyar Elvis Klub által szerda 19 órára szervezett eseményre, amelyen mécseseket gyújtanak és akusztikus zenélés is lesz a fővárosi Elvis Presley parkban a negyven éve elhunyt amerikai énekesre emlékezve.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.