2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: elvándorlás

51 cikk 1/6 oldal

Jézus levese

A közel öt éve tartó háború miatt Ukrajna gazdaságilag összeomlott, és az állam magukra hagyta polgárait – a magyarokat kiváltképp.

Milliók vándorúton

Közismert, hogy az ENSZ alapvető emberi joggá akarja tenni a migrá­ciót, s ezek a jogok lassan az univerzumhoz válnak hasonlóvá, amely az ősrobbanás óta folyamatosan tágul.

Egyre többen térnek haza dolgozni

A vállalkozások is azt tapasztalják, hogy lassult az elvándorlás. Számos cég csábítja haza a szakképzett dolgozókat, és több esetben sikerrel is járnak – mondta lapunknak Tolnay Tibor.

Szolidaritás az afrikaiakkal

Az ellenzéki média azzal riogat, hogy Magyarország ki fog ürülni, olyan méretű az elvándorlás az országból. Az utolsó majd oltsa le a villanyt, írják maró gúnnyal.

Nem elég a tüneti kezelés

El kell dönteni, hogy fontosabb-e, hogy mindenütt legyen szakrendelő, ne adj’ isten, kórház, vagy az, hogy orvos és nővér is legyen benne.

Elvándorlás

Ahogy mondani szokás, inkább más hibájából tanuljunk, mint a sajátunkból. Vannak, akik azonban nemhogy a máséból, még a saját hibájukból sem okulnak.

Keleti üzenet a Nyugatnak

Közép- és Kelet-Európa önálló manőverezési képességét, illetve a nemzetállamok szuverenitása melletti kiállást is demonstrálni hivatott a Varsóban tegnap kezdődött eseménysorozat.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.