2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: elszigetelés

4 cikk 1/1 oldal

A szélesre tárt világ

Nem volt olyan nagyon régen, mondjuk tíz éve, amikor a tévés műveltségi vetélkedőkben igen sok pénzt fizettek azért, ha valaki meg tudja mondani, ki Magyarország miniszterelnöke.

Tajvan elszigetelésére törekszik Kína

A Tajvani-szoros két partja közötti feszültségek szinte észrevétlenül, de jelentős mértékben megnőttek az elmúlt hónapokban.

Erdogan: Katar elszigetelése embertelen

Katar elszigetelése embertelen, súlyos hiba és ellentmond a muzulmán értékeknek – jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török államfő kedden Ankarában a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) parlamenti frakcióülésén. Erdogan a végrehajtó elnöki rendszer bevezetéséről döntő április 16-ai népszavazás után, május 21-én lett ismét az AKP elnöke.

Washington teljesen elszigetelné Észak-Koreát

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter arra kérte csütörtökön az Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) tagállamait, hogy minimalizálják diplomáciai kapcsolataikat Észak-Koreával.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.