2020. július 6., hétfő, Csaba napja

Címke: elrabolták

15 cikk 1/2 oldal

Nácik által elrabolt festményt kér vissza a hírneves múzeum

A firenzei Uffizi Képtárak felszólította kedden Németországot, hogy szolgáltassa vissza Jan van Huysum holland festő (1682-1749) egy csendéletét, amelyet az Olaszországból visszavonuló náci csapatok vittek magukkal.

Elraboltak egy török tanárt Mongóliában, a repülőtéren szabadították ki

A mongol hatóságoknak egy repülőjárat feltartóztatásával sikerült kiszabadítaniuk egy elhurcolt török tanárt az ulánbátori Dzsingisz Kán nemzetközi repülőtéren – közölte szombatra virradóra a helyi sajtó, illetve a török állampolgár családja és barátai a közösségi médiában.

Elraboltak egy német ápolót Szomáliában

Elraboltak szerdán egy német ápolót Szomáliában, aki a nemzetközi vöröskeresztnek dolgozott a kelet-afrikai országban – tudatta a humanitárius szervezet.

Mexikóban főiskolások tartálykocsit és buszokat loptak, majd rendőröket raboltak el

Elloptak egy üzemanyag-szállító tartálykocsit, két autóbuszt, majd elraboltak négy rendőrt tanár szakos főiskolások a dél-mexikói Guerrero szövetségi államban, hogy kicseréljék őket 10 társukra, akiket a rendőrök korábban őrizetbe vettek lopások miatt – közölte szerdán az állam biztonsági szóvivője.

Diplomáciai vihart kavart Vietnam

Az 51 éves Trinh Xuan Thanh július 23-án a berlini Tiergarten parkban sétált a vietnami kereskedelmi képviselet egyik női alkalmazottjával, amikor krimibe illő jelenetek játszódtak le.

Jemeni lázadók elrabolták egy segélyszervezet alkalmazottait

Jemeni lázadók elrabolták egy norvégiai segélyszervezet tizenkét alkalmazottját a Vörös-tenger partján fekvő, nyugat-jemeni Hodeida környékén – közölték jemeni kormányilletékesek és helyi források.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.