2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: előválasztás

86 cikk 1/9 oldal

Látszatversenyben nyert Karácsony

Erdős Gergely a Századvég elemzője úgy látja, az ellenzéki főpolgármester-előválasztás látszatverseny, amelynek egyetlen valódi célja a médiafigyelem megszerzése.

Kétszázaléknyi voks az előválasztáson

A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy a budapestiek csupán két százaléka vett részt a voksoláson, azaz a baloldal a saját szavazóit sem tudta mozgósítani.

Érdektelenség a baloldali előválasztáson

A választásra jogosultak 2 százaléka szavazott a főpolgármester-jelöltekre. Ma ért véget a főpolgármester-jelöltségéről döntő előválasztás, Karácsony Gergely mérkőzhet Puzsér Róberttel.

Budapestet nem érdekli a baloldali előválasztás

A baloldali előválasztás győztese a júniusi második fordulón mérkőzhet meg az LMP támogatását élvező Puzsér Róberttel, illetve a liberálisok aspiránsával, Sermer Ádámmal.

Egymásnak esett Puzsér és Horváth

Még az első baloldali forduló sem zajlott le, ám a „demokratikus ellenzék” között már most feszültséget szül az előválasztás júniusra tervezett második köre.

Lagymatag kezdet a baloldali szavazáson

Bár történelmi pillanatról, a demokrácia „új minőségéről” beszélnek, a szervezők és maguk a résztvevők is csupán pár ezres részvételre számítanak a hétfőn elstartolt baloldali előválasztáson.

Az előválasztás egy „roncsderbi”

Aki mellé Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke odaáll, az már szinte „politikai halott”, ez semmiképpen sem jó jel Karácsony Gergelynek – véli Lánczi Tamás.
86 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.