2023. január 31., kedd, Marcella, Gerda napja

Címke: Előretolt Helyőrség Íróakadémia

14 cikk 1/2 oldal

Az elkövethető legnagyobb bűn után

Tekintsünk vissza a messzi-messzi időkbe éppen csak annyira, hogy ne vegyük kezünkbe teljesen tudatlanul Horváth László Imre megrendítő, Helyőrség Maszadában című kisregényét.

Az identitások sokrétegűek

Sayfo Omar Ádámmal beszélgettünk, akinek első regénye, az Allah tágas földje az Előretolt Helyőrség Íróakadémia kiadásában jelent meg a múlt év végén.

Aki ott van minden gondunknak alján

Farkas Wellmann Éva felkérésre írta a Parancsolatok címmel megjelent, Ferenc Zoltán grafikáival illusztrált, könyvtárgyként is gyönyörű kis kiadványba foglalt tíz versét.

A Sortűztől Aranyon át az Előretolt Helyőrségig

Az idei könyvhéten erősödött a költészet és gyermekirodalom, vagyis több verseskötet, illetve gyermek- és ifjúsági kiadvány van jelen 76 anyaországi és 16 határon túli kiadótól.

A kiszolgáltatottság összes szenvedése

Muszka Sándor a jellegzetes népi humorból megalkotta Sanyi bát, az azonos című könyv főhősét, és fergeteges rövidtörténetekben tárja elénk a székely lét mindennapjait.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.