2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: előrehozott választások

21 cikk 1/3 oldal

Száz nap múlva választ majd Izrael

Az izraeli parlament, Knesszet feloszlatása és új, április 9-i választások kiírása mellett döntöttek a közel-keleti országot kormányzó koalíciós pártok vezetői.

Előrehozott választások lesznek jövőre Izraelben – Netanjahu tagadta

Nem újítják meg a tárcák átrendezésével a jelenlegi kormányt, hanem előrehozott választásokat tartanak Izraelben, miután a védelmi tárca éléről lemondott Avigdor Liberman pártja, az Izrael a hazánk (Jiszrael Béténu) kilépett a koalícióból – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet pénteken, de Benjámin Netanjahu kormányfő miniszterelnöki hivatala később tagadta ezt az izraeli médiában megjelent értesülést.

Mielőbb bebiztosítja pozícióját Erdogan

Előrehozott elnök- és parlamenti választást tartanak június 24-én Törökországban a végrehajtó elnöki rendszer bevezetése érdekében.

Corbyn: Theresa May rosszul szerepelt, mondjon le

Corbyn szerint a kormányfő azért írta ki az előrehozott választásokat, hogy nagy arányban győzzön, és ezáltal meg tudja erősíteni a tekintélyét. Ez fordítva sült el.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.