2019. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: elöregedés

11 cikk 1/2 oldal

Megállt a hazai háztartásokban használt gépek elöregedési folyamata

Megállt a Magyarországon használt háztartási gépek elöregedésének folyamata tavaly, ugyanakkor még mindig magas az idős készülékek aránya - mondta Mészáros Fanni, az APPLiA Magyarország Egyesülés cégvezetője a szervezet szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Idősek a rendőrség szolgálati járművei

Habár a rendőrség szolgálati járműveinek amortizációs cseréje a belső szabályzó alapján általánosan öt évente esedékes, a megyék több mint felében ezt meghaladja a gépkocsik vagy a terepjárók átlagéletkora – derült ki az Országos Rendőr-főkapitányság által rendelkezésünkre bocsátott adatokból.

Hitler csókja, avagy a versenyképes egykék

Tízéves koromig egyke voltam. Szerettem volna kistestvért, de egészen addig nem lehetett. Aki nem élte át ezt a sóvárgó hiányérzetet, annak nem tudom elmagyarázni.

A használt autók csaknem negyede külföldről jön

Akár a 130 ezret is elérheti az idén a külföldről behozott használt autók száma. A gép­­járműimportőrök fájlalják, hogy a behozott autók átlagéletkora 11 év.

Növelnék a gyermekorvosok számát

A fiataloknak azzal tennék vonzóvá a pályát, hogy állami finanszírozással házi gyermekorvosoknak is meghirdetnek majd szakorvosjelölti állásokat.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.