2020. szeptember 25., péntek, Eufrozina, Kende napja

Címke: elon musk

36 cikk 1/4 oldal

Alagút önjáró elektromos autóknak

Az elektromos autóiról (Tesla) és magánűrvállalatáról (SpaceX) ismert Elon Musk néhány napja a városi közlekedést megreformáló különleges alagútját mutatta be.

Csúnyán eltaktikázta magát Elon Musk

Távozik a Tesla autógyártó vállalat igazgatótanácsának éléről Elon Musk, de a vállalat vezérigazgatója marad; ő és a vállalat ezenkívül 20-20 millió dollár büntetést fizet.

Csalás miatt beperelték a Tesla alapítóját

Értékpapírpiaci csalás miatt keresetet nyújtott be Elon Musk, az elektromos autókat gyártó Tesla vállalat vezetője ellen csütörtökön az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) .

Tesla-vezér: a cég mégis marad a tőzsdén

Közel három héttel azután, hogy a Tesla elnök-vezérigazgatója cégének tőzsdei kivezetéséről beszélt, Elon Musk a hétvégén bejelentette, hogy eláll ettől a szándékától.

Mi kering a fejünk fölött?

A múlt héten Donald Trump amerikai elnök aláírta azt a rendeletét, amely elrendeli a hadsereg önálló részeként az űrfegyvernem felállítását.

Felugrottam a Holdra…

Űrkapszulába, ablak melletti ülésen, kétszázezer dollártól helyek foglalhatók. A tervezett száz kilométeres magasságból visszafelé ejtőernyővel lehet földet érni.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.