2023. október 2., hétfő, Petra napja

Címke: elmarasztalás

10 cikk 1/1 oldal

Elmarasztalta a bíróság Márki-Zay Pétert

A bíróság nyilvános elégtételadásra, valamint nyolcszázezer forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte az alperest, és eltiltotta a további jogsértéstől.

Határeset

Van valami visszatérően mániákus abban, ahogyan időről időre fogást talál Magyarországon a strasbourgi jogásztársaság.

Elmarasztalt kórházi beszállítók

Az Orvostechnikai Szövetség többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy sok szempontból nem biztosított a kórházak törvényes működtetése.

Elmarasztalás a román rendőröknek

Románia az EU legközpontosítottabb állama, és állampolgárai közül csak kevesen ismerik fel, hogy a centralizált struktúra megőrzésével a jobb élet esélyéről mondanak le.

D. Ibolya és H. Károly

Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt társtettesként elkövetett kényszerítés miatt ítélték el, mert 2008-ban megfenyegették az MDF elnökségéért induló Almássy Kornélt.

Még mindig jó üzlet az üdülési jog

Továbbra is jó üzlet az időben megosztott üdülőhasználati jog, vagyis a több százezer forintos, milliós nagyságrendben kínált time share értékesítése a magyar piacon. Az elmúlt években azonban többen voltak olyanok, akik inkább szabadultak volna az egy-két évtizede vásárolt fix pihenési lehetőségtől. Ezért gyorsan kifejlődött a kényszerhelyzetben lévő fogyasztókat célzó, átverésektől hemzsegő, másodvonalbeli time share-piac.

Újabb erdőgazdaságokat marasztalt el az ÁSZ

Az Állami Számvevőszék a korábban elmarasztalt 12 társaság után a fennmaradó 10 erdészet többségének gazdálkodásában is súlyos hiányosságokat tárt fel.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.