2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: ellenzék

1241 cikk 1/125 oldal

A hatalmi központok letörése

Az Országgyűlést, a közszolgáltatásokat, a sajtótér bizonyos hányadát, a pénzügyi irányítást, a gazdaságpolitikát, a titkosszolgálatokat és a honvédséget már visszavette az állam. A magyar állam.

Segélykonferenciát szervez Washingtonban a venezuelai ellenzék

Nicolás Maduro venezuelai ellenzékének képviselői segélykonferenciát szerveznek Washingtonban – jelentette be hétfőn Carlos Vecchio, az Egyesült Államok által is ideiglenes elnökként elismert Juan Guaidó washingtoni képviselője.

Maduro félmegoldást ajánl

A baloldali vezető elődje, Hugo Chávez hatalomra kerülésének 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen beszélt a híveihez, miközben országszerte ellenzéki megmozdulásokat is tartottak.

Az ellenzék átlépte a Rubicont

A jelenlegi balliberális ellenzék azonban úgy tesz, mintha választások előtt lennénk, mintha a Fidesz–KDNP nem győzött volna néhány hónappal ezelőtt ismét kétharmaddal a választásokon!

Összefogásvita az ördöggel

Csak akkor van esélye az ellenzéknek, ha kemény munkával kiépítenek egy olyan stabil értékrendű és identitású pártot, amely kitermel egy hiteles és karakteres vezetőt.

Gyurcsány gazdagodott, Hadházy lakást vett

A 197 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és 11 nemzetiségi szószóló vagyon­nyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Ország­gyűlés honlapján.
1241 cikk 1/125 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.