2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Címke: ellátás

117 cikk 1/12 oldal

Brexit: kompbérléssel biztosítana pótkapacitást a brit kormány

Kompokat bérel a brit kormány arra az esetre, ha nem lépne érvénybe a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás, és emiatt fennakadások keletkeznének a nagy-britanniai áruellátásban.

Nemtelen támadások a Honvédkórház ellen

Az ellenzék és a hozzá kötődő sajtó az utóbbi időben össztűz alá vette a Honvédkórházat és intézményeit. Ennek ellenére sem veszítették el a betegek bizalmát.

Januártól a mentők a Semmelweis Egyetem kardiológusait is riaszthatják

Januártól a mentők a Semmelweis Egyetem kardiológusait is riaszthatják, akik egy új ECMO-készülék, egyfajta speciális műszív használatával segítenek majd a helyszínen a heveny szívelégtelenségben szenvedő betegeken, valamint azokon, akiket az úgynevezett hirtelen halál ért.

Tizennyolc éves a gyermekszívközpont

Mérföldkő volt a gyermekszív-transzplantációs program 2007-es elindítása, majd a gyerekkori műszívkezelés lehetőségének biztosítása.

Egyre több hajléktalan választja az ellátást

Fülöp Attila kiemelte, hogy egy kormánydöntés nyomán plusz háromszázmillió forintot tettek a rendszerbe, amelynek segítségével fejleszteni lehet az ellátást.
117 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.