2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja

Címke: elismerések

11 cikk 1/2 oldal

Átadták a 2018-as Prima Primissima Díjakat

Tíz kategóriában 16. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott gálaesten.

Balog Zoltán: hegycsúcs a nemzetnek az ünnep

Március 15. a magyarok számára hegycsúcs, ahol tisztább a levegő, és ahonnan messzebb lehet ellátni, áttekinthető a mögöttünk és az előttünk álló út.

Elismerések a robbantó felderítéséért

– A Teréz körúti robbantás felderítésének sikere jól példázza, hogy a közbiztonság szilárd, a jogbiztonság pedig alapvető érték – jelentette ki Polt Péter hétfőn. A legfőbb ügyész a Belügyminisztériumban tartott ünnepségen beszélt, amelyen elismerésben részesítették azokat, akik a gyanúsított elfogásában részt vettek.

Két magyar pályázat kapott fődíjat a Minőség-Innováció versenyen

A kis- és középvállalkozások kategóriában az Evopro Bus Kft. MODULO moduláris felépítésű autóbuszcsaládja, a közszféra és non-profit szervezetek kategóriában Alsómocsolád község önkormányzat helyi gazdaságfejlesztési programjában kibocsátott helyi fizetőeszköz kapta a Minőség-Innováció nemzetközi pályázat fődíját – közölte az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága (EOQ MNB) az MTI-vel.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.