2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: elhunyt

112 cikk 1/12 oldal

A magyar filmes szakma is gyászolja Andy Vajnát

Pár év alatt alapvetően bizonyította azt, hogy a magyar filmeknek a hazai nézettségét fel lehet hozni egy olyan szintre, ami korábban azért nem nagyon fordult elő – mondta Goda Kriszta rendező.

Hollywood búcsúzik a magyar producertől

Hollywood „egy forradalmi erejének, kedves barátjának” nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, Antonio Banderas és Sylvester Stallone is búcsúzott.

Elhunyt Andy Vajna

Életének 75. évében, hosszú betegség után, budapesti otthonában elhunyt a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Elhunyt Németh Judit fizikus, az MTA rendes tagja

Elhunyt Németh Judit akadémikus, a hazai nehézion-fizikai kutatások egyik iskolateremtő alakja – közölte a Magyar Tudományos Akadémia kommunikációs főosztálya pénteken az MTI-vel.

Elhunyt Bolvári Antal olimpiai bajnok vízilabdázó

Elhunyt Bolvári Antal, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót 86 esztendősen, hosszantartó betegség után, kedden reggel kórházban érte a halál – tájékoztatta a család a Magyar Olimpiai Bizottságot.

Meghalt az internet egyik alapító atyja

Nyolcvanegy éves korában meghalt Larry Roberts amerikai tudós, az internet egyik atyja, aki az 1960-as években vezette az amerikai Fejlett Kutatási Projektek (ARPA) Ügynökségét, amelynek feladata volt az ősinternet, az Arpanet létrehozása.

Elhunyt Hirt Ferenc

Az 1967-ben született Hirt Ferenc 2006 óta volt tagja az Országgyűlésnek, háromszor választották meg Tolna megyében egyéni parlamenti képviselőnek.

George Bush kiemelt helyen kezelte hazánkat

Nem azért, mert nem volt mit mondania, hanem mert kíváncsi természet volt, magabiztos ember, akinek volt véleménye – jellemezte lapunk kérdésére George H. W. Bush amerikai elnököt Horváth János.
112 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.