2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: elhelyezés

10 cikk 1/1 oldal

Honti hanta

A szerző szilárd meggyőződése: a kormány a terrortámadásokban nem fájdalmat, fenyegetettséget, kihívást lát, hanem lehetőséget…

Májusban tárgyalják a kvótapert az Európai Unió Bíróságán

Május 10-én lesz a tárgyalás az Európai Unió Bíróságán a menedékkérők áttelepítését célzó uniós program ellen benyújtott magyar és szlovák kereset ügyében – tájékoztatta az MTI-t kedden a luxembourgi székhelyű törvényszék.

Elkészültek a határvédelmi bázisok

Elkészült a déli határ védelmében résztvevő katonák elhelyezésére szolgáló négy határvédelmi bázis, az utolsó ilyen létesítményt hétfőn adták át Hercegszántón.

A magyarok döntő többsége nem helyezné otthonba idős hozzátartozóját

Százból mindössze négy magyar tervezi, hogy idősek otthonában helyezi el hozzátartozóját, ugyanakkor a megkérdezettek fele lehetségesnek tartja, hogy neki majd otthonba kell költöznie – derült ki a 4Life Direct biztosításközvetítő megbízásából készült közvélemény-kutatásból, amelynek eredményét hétfőn juttatták el az MTI-hez.

Leáldozott a nagy gyermekotthonoknak

Három éven belül a családi közösségekhez hasonló, kisebb létszámú gyermekotthonokban helyezik el a rászoruló kiskorúakat – erről beszélt egy konferencián Czibere Károly szakállamtitkár.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.