2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: elfogatóparancs

31 cikk 1/4 oldal

Vádat emeltek egy nyolc évig bujkáló drogkereskedő ellen

Vádat emeltek egy külföldi férfi ellen, aki 2010-ben mintegy 15 kilogramm heroint hozott be Magyarországra, majd elmenekült – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Ismét több tucat katona ellen adtak ki elfogatóparancsot a török hatóságok

A török légierő újabb 82 aktív szolgálatos katonája ellen adott ki elfogatóparancsot kedden az ankarai főügyészség azzal a gyanúval, hogy az érintettek kapcsolatban állnak a 2016. július 15-ei puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

Ismét több tucat ember ellen adtak ki elfogatóparancsot Törökországban

Újabb 89 ember, köztük 71 aktív szolgálatot teljesítő katona ellen adtak ki elfogatóparancsot hétfőn Isztambulban azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a 2016. júliusi puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

Újabb feszültség támadt a Mol–INA-ügyben

A Hernádi Zsolt kiadatására vonatkozó uniós bírósági döntés tiszteletben tartására szólította fel Magyarországot tegnap a horvát igazságügy miniszter.

Bíróság előtt Puigdemont

A német rendőrség vasárnap vette őrizetbe Puigdemontot a dán–német határon, aki ellen a spanyol legfelsőbb bíróság múlt pénteki döntése nyomán adtak ki ismét európai elfogatóparancsot.

Újabb feltételezett gülenisták ellen adtak ki elfogatóparancsot a török hatóságok

Elfogatóparancsot adtak ki csütörtökön Törökországban a pénzügyminisztérium hetvennyolc korábbi és egy jelenlegi alkalmazottja ellen azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a tavalyi katonai puccskísérletért felelőssé tett gülenista mozgalommal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.