2023. január 31., kedd, Marcella, Gerda napja

Címke: életpályamodell

16 cikk 1/2 oldal

Dzsúdócsarnok épül Tatabányán

Kisebb hazai versenyek és edzőtáborok rendezésére alkalmas cselgáncscsarnok épül Tatabányán a Nemzeti Sportközpontok 400 millió forintos beruházásában – erről fogadott el megállapodást a város közgyűlése csütörtökön.

Sikeres az életpálya

Az életpályamodell abban a tekintetben is sikeresnek tűnik, hogy motiváltabbá tette az érintetteket a sokkal kedvezőbb anyagi és erkölcsi elismerések révén.

Jöhet a mentők életpályamodellje

A mentőszolgálatot évek óta sújtó szakmai és morális válság felszámolását tekinti elsődleges feladatának a leendő főigazgató.

Pluszpénzt kapnak a vasutasok karácsony előtt

A MÁV-csoport a már folyósított havi béren felül egyösszegű, egyszeri kifizetést utal át karácsony előtt a nem vezetői munkakörben foglalkoztatott mintegy 35 ezer munkavállalójának, a pluszpénz összege 45 ezer forint, a Záhony-Port Zrt. munkavállalóinak pedig 20 ezer forint.

Több jut a közigazgatási és védelmi szervekre

A Gyurcsány–Bajnai-korszak megszorításai jelentősen rontottak a közigazgatásban, illetve az igazságügyi és rendészeti területen dolgozók helyzetén. Az ágazatban dolgozók bére a kormányváltás idejére a 2007-es évet megelőző szintre zuhant vissza. Az Orbán-kormány tehát egy régi adósságot teljesített, amikor belekezdett a bérrendezésbe és a régóta várt életpályamodellek bevezetésébe.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.