2019. július 19., péntek, Emília napja

Címke: életbiztosítás

9 cikk 1/1 oldal

Az ezermilliárdot közelíti a bevétel

Tavaly sem állt meg a biztosítási szektor díjbevételének növekedése, 2017-ben közel ezermilliárd forint folyt be a szolgáltatókhoz.

Kevés a hazai életbiztosítás

Bár a kockázati életbiztosítás elsődleges szolgáltatása a haláleseti térítés, sok olyan termék van a piacon, amely rokkantság esetén is fizet.

Közel százmilliós bírság megtévesztő életbiztosítások miatt

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott az Időskori Biztonság életbiztosítás népszerűsítésekor a 4Life Direct Kft. és a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, a jogsértésekért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) összesen 99 millió forint bírságot szabott ki.

Magyarország még mindig alulbiztosított

Az életbiztosítások arányának növekedése és a nyugdíjbiztosítások gyarapodása lenne a legfontosabb a magyar biztosítási szektorban.

Vesztegetés életbiztosítási pénzért

Nem jogerős ítélet született a napokban a Budapest Környéki Törvényszéken abban a vesztegetési ügyben, amelynek elsőrendű vádlottja háziorvosával együttműködve próbált nagy összegű életbiztosítási pénzhez jutni.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.