2020. április 10., péntek, Zsolt napja

Címke: élet

14 cikk 1/2 oldal

Pszichológus: a gyász segít visszatérni az életbe

A gyász több szakaszból álló bonyolult folyamat, melynek végső soron az egyik funkciója, hogy visszasegítsen az életbe – erről beszélt halottak napja alkalmából Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Csillagász: egyes vízbolygókon élet is lehet

A legtöbb bolygó, amely tartalmaz vizet, túl meleg ahhoz, hogy élni lehessen rajta, de a csillagoktól távolabbiak egy részét sűrűbb óceán alkothatja, és ott élet is lehet – közölte Molnár László csillagász az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

Kommunista olajmaffia

A kommunista párt már 1945-ben kulcsfontosságúnak tartotta a zalai olajmezők megszerzését, emiatt súlyos összeütközésbe került koalíciós partnerével, a szociáldemokrata párttal.

Élet a Jobbikon túl

Kérdés, mit lépnek most azok a korábban szintén nemzeti radikális politikát képviselő politikusok, akik asszisztáltak Vonának a „hernyóvá váláshoz".

A nyolcadik utas: az Élet

Az Élet című űrhorror azok közé a filmek közé tartozik, amelyeknek már akkor tudjuk a végét, amikor jegyet és popcornt veszünk. De nem ez a lényeg.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.