2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja

Címke: élelmiszerlánc

10 cikk 1/1 oldal

A kormány a dolgozók mellett

A lakosság egyre többet költ az üzletekben, és ennek haszonélvezői jellemzően a multinacionális áruházláncok. Semmi nem indokolja, hogy ne tegyenek eleget a munkavállalók kéréseinek – mondta a miniszteri biztos.

Rasszizmusellenes akció dühítette fel Németországot

Szombaton levették a polcokról az összes külföldi árut, jelezve, mennyire üres lenne az üzlet nélkülük. A spontán akcióként meghirdetett rasszizmus-­ellenes kampány nem más, mint reklámfogás.

FM: 16 millió forint bírság a nyári élelmiszerlánc ellenőrzéseken

Közel 16 millió forint bírságot szabtak ki a nyári élelmiszerlánc ellenőrzések során júliusban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Téli élelmiszerlánc ellenőrzés: több mint tízmillió bírság eddig

A téli szezonális ellenőrzés során eddig 87 esetben összesen 12,3 millió forint bírságot szabtak ki az ellenőrzést végző szakemberek – mondta Bognár Lajos, a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Egyre több sertéshús kap kiváló minősítést

A jövő évre további 1,15 milliárd forintot ítélt meg a sertésstratégia folytatásához a kormány – jelentette be tegnap Bognár Lajos országos főállatorvos, élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár.

Környezettudatosság csomagolás nélkül

A legfőbb gond, hogy a csomagolóanyagok tetemes részét nem hasznosítják újra, miközben a lebomlási idejük is sokkal hosszabb a természetes szeméthez képest.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.