2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: elektromos busz

9 cikk 1/1 oldal

Elektromos midibuszokat vesz Kaposvár

Alacsonypadlós, elektromos meghajtású, legalább 27 főt szállítani képes midibuszokat vesz a Kaposvári Közlekedési Zrt., az ajánlatokat január 13-ig várják.

Magyar elektromos buszt tesztel két spanyol közlekedési vállalat

A magyar evopro csoport által fejlesztett, Modulo elnevezésű elektromos autóbuszt teszteli két spanyol közlekedési vállalat is azt vizsgálva, hogy a környezetbarát jármű miként használható a madridi belvárosi és elővárosi közlekedésben – tájékoztatta a cégcsoport az MTI-t pénteken.

Százasával viszik a hazai buszokat

Nem kevesebb, mint 52 magyar Credo autóbuszt állít forgalomba a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. az elkövetkezendő hónapokban.

Az elektromos buszokat kellene támogatni

Ha a közösségi közlekedési eszközök villamosítását támogatná a kormányzat, akkor a nyugdíjasok, diákok, munkába járók élveznék ezt a támogatást.

Elkészültek a magyar tervezésű elektromos buszok

Akár magyar fejlesztésű és gyártmányú elektromos midibuszok is szállíthatják majd az utasokat a Várban, ha a BKV pályázatán az Evopro Modulo járműve győzedelmeskedik.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.