2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Elek Ákos

10 cikk 1/1 oldal

Elek Ákos távozik a kazah klubjától

Három kontinensen foglalkoztatnak klubok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban elsősorban azokra fókuszálunk, akik szóba kerülhetnek a válogatottkeret kialakításakor.

Magyar bajnok Kazahsztánban

Három kontinensen foglalkoztatnak klubok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban elsősorban azokra fókuszálunk, akik szóba kerülhetnek a válogatott keret kialakításakor.

Kleinheisler kazah bajnok lett, Elek Ákos ezüstérmes

Kleinheisler László csapata, az FC Asztana nyerte a kazah labdarúgó-bajnokságot, amelyben az ugyancsak magyar válogatott Elek Ákos együttese, a Kajrat Almati ezüstérmes lett.

Gera, mint edző segíti a válogatottat

Jó az előérzete a csütörtöki, lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéssel kapcsolatban Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

Modern idők

Ilyenkor csak az összefogás segíthet, a meglévő – nem túl bőséges – erőforrások koncentrálása. Meg a legendás diósgyőri szív.

Kínai váza japán mintával díszítve?

A J-League-ben szereplő csapatok játékoskereteinek összértéke mintegy 215 millió euró, Kínában viszont már csaknem 350 millió a hasonló adat.

Storck: óvatosan kell játszani Feröer ellen

Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak óvatosságra lesz szüksége a Feröer-szigetek elleni, csütörtök esti Európa-bajnoki selejtezőn.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.