2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: elbocsátás

29 cikk 1/3 oldal

Nem lesz leépítés a közszférában

Nincs jelenleg sok esély arra, hogy a kormány 100 ezer embert építene le a közszférából a Magyar Idők által megkérdezett érdekképviseletek szerint.

Több ezer dolgozóját bocsátja el a Tesla

A cég részben a leépítés költségcsökkentő hatásától várja, hogy nyereségessé váljon. A 15 éve működő Tesla eddig még egyetlen évet sem zárt nyereséggel.

Márki-Zay tisztogatása folytatódott

Attól tartanak a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal dolgozói, hogy Márki-Zay Péter független, de a teljes ellenzék támogatásával győztes polgármester újabb munkatársakat menthet fel.

Hosszú szakálla miatt bocsátottak el egy egyiptomi orvost

A francia igazságszolgáltatás jogszerűnek találta annak a Párizs környéki kórháznak a döntését, amely elbocsátott egy egyiptomi rezidens orvost, mert nem volt hajlandó megnyírni a szakállát – jelentette az AFP francia hírügynökség szombaton.

Bloomberg: 12 ezer állást szüntet meg a General Electric

A General Electric (GE) multinacionális, technológiai és szolgáltatási vállalata azt tervezi, hogy 12 ezer munkahelyet szüntet meg energiatermelési üzletágában – közölte a Bloomberg hírügynökség csütörtökön jól értesült forrásra hivatkozva.

Mentőöv az Alitaliának

Három kormánybiztost neveztek ki az Alitalia élére, s az olasz légitársaság a következő hat hónapra 600 millió euró kölcsönt is kapott a római kormánytól, amíg sikerül új gazdát találni a csődbe jutott vállalatnak.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.