2019. április 24., szerda, György napja

Címke: eladások

9 cikk 1/1 oldal

Csökkent az Apple negyedéves forgalma

A várakozásokkal összhangban bevételei és nyeresége csökkenéséről adott számot az amerikai információtechnológiai óriáscég a New York-i tőzsde zárása után, kedd éjjel kiadott gyorsjelentésében.

A Brexit a brit autópiacra is rányomja a bélyegét

Erősen zsugorodott tavaly a brit gépkocsi piac, részben a dízel jövője körüli bizonytalanság, a motorok károsanyag-kibocsátásának a korábbinál pontosabb mérését szolgáló új eljárás bevezetése és a Brexit okozta aggodalmak miatt.

Mozgalmas nyárra készülnek a boltok

Nagy erőkkel készülnek a kiskereskedők az idei nyaralási szezonra, több áruházlánc kifejezetten a kedveltebb üdülőkörzetekben erősíti jelenlétét az elkövetkező hónapokban.

A mobil játékok forgalma megelőzte a személyi számítógépekét

Tavaly a mobil játékok egynegyedével nagyobb bevételt termeltek, mint a személyi számítógépes játékok és dupláját a játékkonzolok forgalmának az amerikai International Data Corporation (IDC) és az App Annie piackutató cégek csütörtökön közzétett „Gaming Spotlight, 2016 Review” tanulmánya szerint.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.