2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Eiffel Műhelyház

9 cikk 1/1 oldal

Rendhagyó bokrétaünnep

Ókovács Szilveszter visszaemlékezett 2013 januárjára, amikor először járták be kollégáival a területet, amely 2019-től próbacentrumként és gyártóbázisként szolgál majd.

Tizenhat bemutató szerepel az Opera 2018/19-es kínálatában

Tizenhat bemutató és 60 repertoárdarab szerepel a Magyar Állami Operaház 2018/19-es új évadának kínálatában - mondta el Ókovács Szilveszter, az intézmény főigazgatója csütörtökön Budapesten.

Az Eiffel Műhelyház többletfinanszírozásáról döntött a kormány

A Magyar Állami Operaház és Erkel Színház műhelyházaként és próbacentrumaként szolgáló Eiffel Műhelyház kialakításához 4,2 milliárd többletforrást biztosít a kormány, amely módosította felújított Operaház megnyitásának határidejét is.

Az újrakezdés ünnepei

Az Operaház 134. évadjának beharango­zója zárásaként az Eiffel Műhelyház alapkőletételi okmányát és építészeti terveit is tartalmazó hengert helyeztek el a MÁV volt szerelőcsarnokában.

Lerakták az Eiffel Műhelyház alapkövét Budapesten

Kultúrtörténeti jelentőségű beruházás a Magyar Államvasutak egykori Északi Járműjavító szerelőcsarnokának átépítése az Operaház logisztikai központjává. 

Ideiglenesen Kőbányára költöztetik az Operát

A Magyar Állami Operaház felújítása alatt sem marad opera-előadás nélkül, a rekonstrukció alatt a Kőbányai úti Eiffel-csarnokban lesznek az előadások.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.