2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Egyszülős Központ

11 cikk 1/2 oldal

Egyszülős családban is teljes lehet az év vége

A mindössze fél éve működő Egyszülős Központra és az általuk kínált közösségi programokra, támogatásra hatalmas igény van: hazánkban körülbelül háromszázezer egyszülős család él.

Tanácsadással is segít az egyszülős központ

A Budapesten megnyílt "egyszülős központ" jogi, pszichológiai tanácsadással, irodaszolgáltatással, játszóházzal és kávézóval várja a gyermeküket egyedül nevelő édesanyákat, édesapákat – mondta el az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumának elnöke az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Egyszülős családokat segítő központ nyílt

Az intézményben a kávézó és a játszóház mellett segítő szakemberek várják az egyedülálló szülőket; háromszázezren nevelnek így félmillió gyermeket Magyarországon.

Megnyílt az egyszülős központ Budapesten

Az állami segítséggel létrehozott civil intézményben a kávézó és a játszóház mellett segítő szakemberek várják az egyedülálló szülőket.

Összetett segítség az egyszülős családoknak

Bár az Egyszülős Központ fogadóterét jövő januárban adják át, a központ és a mögötte álló alapítvány jelenleg is tudja segíteni az egyszülős családokat különböző szolgáltatásokkal.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.