2021. január 26., kedd, Vanda, Paula napja

Címke: Egyesült Arab Emírségek

60 cikk 1/6 oldal

Csökkent az OPEC novemberi olajtermelése

Az OPEC napi 32,97 millió hordó kőolajat bányászott novemberben, ami napi 11 ezerrel kevesebb az októberinél – áll az olajkartell szerdán Bécsben nyilvánosságra hozott havi jelentésében.

Kegyelemben részesült a kémváddal illetett brit

Az emírségek tartják magukat ahhoz, hogy Hedges katonai titkok megszerzésén dolgozott, az érintett viszont – hathatós brit sajtó- és diplomáciai támogatással – ártatlanságát hangoztatja.

Föld felett járók

Régóta tudja a világ, hogy a jemeni háború Szaúd-Arábia és Irán kihelyezett összecsapása. A szunnita–síita vitában nincs közeledés, így ennek a háborúnak a vége a jövő ködébe vész.

Ismét szállíthatók szarvasmarhák Magyarországról az Egyesült Arab Emírségekbe

Törölte a kéknyelv betegséggel érintett országok listájáról Magyarországot az Egyesült Arab Emírségek szakminisztériuma, az intézkedés eredményeképpen a jövőben lehetővé válik, hogy az ország egész területéről szarvasmarhákat és a kiskérődzőket szállítsanak a közel-keleti országba – tájékoztatta az Agrárminisztérium hétfőn az MTI-t.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.