2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: egyensúly

7 cikk 1/1 oldal

Dietetikus: fontos az egyensúly a fogyókúrában

A koplalás és bizonyos táplálékok megvonása különböző betegségeket, problémákat idézhet elő, ezért a fogyókúra alatt is meg kell tartani az egyensúlyt - közölte Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Fegyelem van a költségvetésben

Közgazdászok szerint akár az egyensúlyi költségvetésre is lenne lehetőség, a kormányzati döntés szerint azonban inkább a növekedés támogatásán marad a hangsúly.

A jogállamiság furcsa értelmezései

Azzal, hogy a bíróságok felülírják a törvényhozói akaratot, a törvényhozói, a bírói és végrehajtói hatalom egyensúlya veszélyes mértékben megbomlott.

Kérdés, hogy az Európai Unió egyben marad-e

A globalista, valamint a nemzetállami szemléletű tagállamok mentén jöhet létre a kétsebességes Európai Unió – mondta a Magyar Időknek adott interjúban Csepreghy Nándor.

NGM: egyensúlyban a magyar gazdaság

A nemzetgazdasági tárca felidézte, az előző években Magyarország még a makrogazdasági egyensúlytalanságot mutató országok között szerepelt.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.