2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: Egészségügyi Világszervezet

39 cikk 1/4 oldal

A látás közös kincsünk

Miközben a vakság 80 százalékban megelőzhető, hazánkban évente 4-6 ezer ember veszíti el a látását, az 50 év feletti korosztályban pedig csaknem 33 ezer vak és 218 ezer látássérült ember él.

Percenként tíz ember halálát okozza a dohányzás világszerte

Percenként csaknem 11 millió cigarettára gyújtanak rá világszerte és ugyanennyi idő alatt tíz ember halálát okozza a káros szenvedély - derült ki abból az összeállításból, amelyet a csütörtöki dohányzás elleni világnap alkalmából készített az AFP francia hírügynökség.

India vezeti a WHO légszennyezettségi listáját

India vezeti az Egészségügyi Világszervezet (WHO) légszennyezettségi listáját: a világ tíz legrosszabb levegőminőségű városa az ázsiai országban található.

Megkezdődött az európai immunizációs hét

Megkezdődött hétfőn az európai immunizációs hét, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet arra, mindenkinek joga és felelőssége, hogy védve legyen az oltások által megelőzhető betegségekkel szemben - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) magyarországi irodája az MTI-vel.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.