2021. március 8., hétfő, Zoltán napja

Címke: egészségi állapot

10 cikk 1/1 oldal

Egészségi állapota miatt mégsem állítanak bíróság elé egy volt náci őrt

Mégsem állítják bíróság elé Németországban azt a 97 éves férfit, aki a második világháború idején őr volt a lengyelországi Majdanekben működő náci haláltáborban, és akit tavaly gyilkosságban való bűnrészességgel vádoltak meg, mivel – a frankfurti állami bíróság csütörtöki indoklása szerint – egészségi állapota nem teszi azt lehetővé.

A kutyák öregedését vizsgálják az ELTE kutatói

Az életkor és az egészségi állapot kapcsolatát vizsgálják kutyákon a kutatók az ELTE Etológia Tanszékén, legfontosabb megállapításaik között szerepel, hogy az ebek várható élettartama a fajta és a méret mellett egyéb tényezőktől is függ, ilyen például a táplálkozás, az életmód vagy a genetika, valamint a kutyát élete során érő traumatikus események – olvasható az ELTE összegzésében.

Szencov sorsa aggasztja a világot

A kiszivárgott információk szerint a három hónapja tartó éhségsztrájkja nagyon megrogyasztotta az egészségi állapotát, olyannyira, hogy az már az életét veszélyezteti.

Hatékony a magyar oltási rendszer

Miközben az európaiak egészségi állapota folyamatosan javul, arra kell összpontosítanunk, hogy jobb, méltányosabb és fenntartható egészséget biztosítsunk minden embernek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.