2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: édesanya

9 cikk 1/1 oldal

Megmenekült a keresztény édesanya

A pakisztáni legfelsőbb bíróság január 29-én elutasította a felmentő ítélet elleni fellebbezést, ezért a káromlásért korábban halálra ítélt Ászja Bibi végre elhagyhatja az országot.

Terrorizmus finanszírozásáért áll bíróság elé egy dzsihadista édesanyja

Terrorszervezetben való részvétel és terrorizmus finanszírozásának vádjával bíróság elé állítják Sammy Djedou egykori dzsihadista fegyveres édesanyját Belgiumban, a vádlott akár tíz év börtönbüntetést is kaphat – közölte a La Libre Belgique című belga napilap pénteken.

Hat év börtönt kapott az édesanyját ellátatlanul hagyó férfi

Hat év börtönbüntetésre ítélt a Kaposvári Törvényszék nem jogerősen egy férfit, aki egy Somogy megyei községben ellátatlanul hagyta édesanyját és ezzel az idős nő halálát okozta - tájékoztatta a bíróság az MTI-t pénteken.

Nőnapi köszönet nőtársaimhoz

Megszokott gyakorlatunkban a nőnap az a nap, amikor a férfiak virágot, esetleg édességet ajándékoznak barátnőjüknek, feleségüknek, édesanyjuknak, lányaiknak vagy kolléganőiknek.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.