2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Éder Tamás

12 cikk 1/2 oldal

Fejlesztésre ítélt élelmiszeripar

Kényszerhelyzetben vannak az élelmiszeripari vállalkozások, az egyre növekvő költségek miatt elkerülhetetlen, hogy a technológiai fejlesztések révén javítsák a termelés hatékonyságát.

Újabb áfacsökkentést kér az agrárkamara

Ősszel ismét terítékre kerülhet az élelmiszerek áfacsökkentésének ügye, az agrárkamara szeptemberben újabb termékkörök bevonásáról egyeztet majd a gazdasági tárca illetékeseivel.

Újfajta felvágottak jelennek meg

Augusztus óta csak a korábbinál magasabb hústartalommal gyártott felvágottak, virslik kerülhetnek forgalomba ezekkel az elnevezésekkel.

Felzárkóznak a keresetek az élelmiszeriparban

Jelentősen nőttek a fizetések a hagyományosan alacsony keresetű ágazatnak számító élelmiszeriparban, a vállalkozások pedig sok esetben legalább 15 százalékos emeléssel számolnak az idén is – értesült piaci forrásokból a Magyar Idők.

Egyedülálló program az Együtt a fogyasztókért

Európai értelemben is egyedülálló az Együtt a fogyasztókért elnevezésű népegészségügyi kezdeményezés, amelyhez eddig 28 élelmiszeripari vállalkozás csatlakozott – mondta Éder Tamás, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.