2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Eb

599 cikk 1/60 oldal

Elkészült a magyar társrendezésű torna menetrendje

Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) elkészítette az augusztus 23. és szeptember 8. között megrendezésre kerülő, magyar társrendezésű női Európa-bajnokság menetrendjét.

Az EP ellehetetlenítené az euroszkeptikusokat?

Míg az Európai Bizottság egyre keményebb álhírellenes küzdelmet sürget, addig az Európai Parlament egyes tagjai a majdani frakcióalkotás szabályaival játszanának.

Bánhidi: ez mestermunka volt

Bánhidi Ákos csapatmenedzser mestermunkaként jellemezte azt, ahogy a Liu fivérek egymás között felosztva a két szombati egyéni számot egy-egy arany- és ezüstérmet nyertek 500 és 1500 méteren a hollandiai Dordrechtben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.

Iskolapélda a közönségszórakoztató rendezésre

Az köztudott, hogy Hollandiában a gyorskorcsolya nemzeti sport, a dordrechti rövidpályás Európa-bajnokság ennek megfelelően iskolapéldája a közönségszórakoztató rendezésnek: az esemény egyszerre buli, fesztivál, közösségi élmény és verseny – egy szóval a korcsolyasport ünnepe.
599 cikk 1/60 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.