2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: e-sport

8 cikk 1/1 oldal

Bemutató sportág lehet az e-sport a 2024-es párizsi nyári olimpián

Az e-sport nemzetközi szövetsége, az IeSF előrehaladott tárgyalásokat folytat a 2024-es párizsi nyári olimpia szervezőivel arról, hogy bemutató sportágként programba kerüljön a világszerte óriási népszerűségnek örvendő versenyszerű videojátékozás.

Pöttyök az égbolton

A drónok idegesítő molylepkéből mindenhol használt, kamerával és egyéb érzékelőkkel felszerelt, modern repülővé fejlődtek az évek során. A felhasználók számáról csak becslések vannak.

Hétvégén Budapest lesz az e-sport fővárosa

Hétvégén Budapest lesz az e-sport fővárosa, ugyanis péntektől vasárnapig a BOK Sportcsarnokban rendezik a V4 Future Sports Festival pénzdíjas e-sportbajnokságot és -konferenciát.

Gamerek veszik át az irányítást a Hungexpón

Kelet-Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb gamer és IT-rendezvényét tartják a hétvégén a XBOX ONE PlayIT Show-n a Hungexpón. A Vásárcsarnok területén, 44 ezer négyzetméteren összesen 180 programhelyszín, 150 előadás, YouTuberek, Esport, cosplay, számos verseny, sportolási lehetőség és akció között válogathatnak a látogatók a két nap során. A szervezők 50 ezer résztvevőre számítanak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.