2023. április 1., szombat, Hugó napja

Címke: e-on

19 cikk 1/2 oldal

Ökumenikus segítség nem csak diákoknak

Ötszáz, egyenként tízezer forint értékű óvodakezdő csomaggal támogatja az E.On a kisebbek évkezdését, az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak.

2,5 millió ügyfelet érint az E.On új fejlesztése

Gyorsabb lehet a hibaelhárítás az E.On-nál az új, kisfeszültségű hálózatot felügyelő rendszerrel, ami a teljes szolgáltatási területen 2,5 millió ügyfelet érint – közölte a cég az MTI-vel kedden.

Hatékonyan működik az első közcélú energiatároló egység

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. üzemelteti az országban az első hálózati energiatároló egységet, az új eszközt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek községben tesztelték, ahol már sok napelem működik - tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.

Még érezni a vihar pusztítását a Nyugat-Dunántúlon

Kisfeszültségű hibák miatt több száz nyugat-dunántúli háztartásban még mindig nincs áram az előző napok viharai következményeként, a szakemberek továbbra is teljes létszámmal dolgoznak a hiba elhárításán – tájékoztatta vasárnap az E.ON szóvivője az MTI-t.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.